Vi hittar de bästa spelbolagen för dig!
SpelbolagVälkomstbonusBetygHämta bonus nu!
leovegas200% upp till 2000 kr★★★★★Hämta bonus!
bethard200% upp till 1000 kr★★★★★Hämta bonus!
betssonRiskfritt spel 1000 kr★★★★★Hämta bonus!
comeon100% upp till 3000 kr★★★★☆Hämta bonus!
cherry999★★★★☆Hämta bonus!
betsafe100% upp till 2000 kr★★★★☆Hämta bonus!
nordicbet100% upp till 1000 kr★★★☆☆Hämta bonus!
sverigekronan25% upp till 250 kr★★★☆☆Hämta bonus!

Betta i NHL har blivit allt vanligare. För att utvecklas som spelare behöver du  kunskap och information om olika spel och strategier. En strategi är ett slags regelverk som du själv satt ihop inför ditt spelande och något du ska göra innan du träder in på spelmarknaden. Att veta hur mycket du får spela för, vilka spel du gillar och hur mycket tid du tycker det är okej att lägga på spel gör att du kommer känna dig mycket tryggare i ditt spelande.

När spelbudgeten är satt ska du se över de olika sidornas pengahantering. Att använda sig av svenska sidor är enklast då du kommer känna dig bekväm med språket, betalsätten och villkor och regler.

Vem får bonus?

Bonus är något som tillfaller alla spelare mer eller mindre, så länge du tecknar ett konto.

När jag skriver mer eller mindre menar jag bara att det är olika bonusar för nya respektive gamla spelare. De behöver inte vara varken bättre eller sämre, men annorlunda. Att behålla kunder är som regel enklare än att skaffa nya. ju mer du lärdig om att betta, desto bättre.

NHL betting

Betting är något som den action älskande publiken kommer att gilla. Att betta på fotboll, tennis eller ishockey är ju beroende på vad man gillar, men nhl betting är något av det roligaste jag spelat på. Full fart, och pucken far som en tennisboll i de små rinkarna. Oddsen ändras vartefter dramatiken ökar och det är ju det som är det härliga.

Bonus utan insättning

Att få en bonus utan att göra någon insättning är det senaste tricket inom nätspel. Summorna som man får gratis är ofta små, och villkoren då det kommer till att kunna plocka ut en vinst är oftast krångliga, men vad gör det så länge det är gratis? Om du får en bonus utan insättning så måste du betta klokt.

Gratis är det så till vida att du får tillbaka förlorade pengar vid förlust. Du måste således ha en summa att spela för, som du först måste förlora för att sedan få tillbaka. Låter det krångligt? Inte alls, bara se till att läsa det finstilta med omsättningskrav villkor och beloppsgränser.

Betta på Fotbolls-VM

14 juni 2018 börjar VM-slutspelet i fotboll. Detta kommer att bli stort och något du inte får missa. Värdland är i år Ryssland. Finalen går av stapeln den 15 juli, och de summor som kommer omsättas på spel under denna månaden kan vi bara gissa oss till.